Ice Watch

De funky horloges van Ice Watch vinden hun oorsprong in België, waar Jean-Pierre Lutgen in 2007 het merk oprichtte met het idee betaalbare, hippe en fashionable horloges in de markt te brengen. Inmiddels dragen bekenden als Ben Saunders, The Black Eyed Peas, David Guetta, Paris Hilton en vele anderen de coole Ice-Watches.

Ongeacht leeftijd, stijl of beroep, Ice Watch heeft voor ieder wat wils. Of het horloge nu voor business, glamour, fashion of sport wordt gedragen, er is altijd een geschikt model.

De collecties van Ice Watch variëren van classics in verschillende kleuren met duikersring tot chronograaf horloges met siliconen banden en enomel wijzerplaten. Alle horloges hebben een Miyota 2035 uurwerk en zijn verpakt in een cool Lego-achtig spaardoosje of designer collectie box. Kleuren en bijzondere materialen zoals ‘jelly’ en Swarovski-elementen worden niet geschuwd aan de ontwerptafel en zorgen voor trendsettende designs.

Naast de basiscollecties kent Ice Watch ook de Special Editions uit en seizoenscollecties. Deze nieuwe collecties blijven trouw aan het internationale en interculturele imago van het merk. De ontwerpers staan continu open voor invloeden en trends vanuit de hele wereld waardoor de horloges een kenmerkend exotische, warme en kleurvolle uitstraling houden.

Bekijk de collectie op de website van IceWatch.

“Ice Watch: Change. You can”.