Memoriesieraden

MemSieraadBezoek de Memoriesieraden website

Met een gedenksieraad uit de Memoriesieraden lijn wordt de herinnering aan een overleden dierbare voor altijd mee gedragen.

Een Memoriesieraad kan een bestaand sieraad zijn dat in het verleden door de dierbare is gedragen of een geheel nieuw ontworpen sieraden. U kunt het sieraad voorzien van een gravure, afbeelding, as of haar om de herinnering levend te houden.

Asring3Memoriesieraden
Onze eigen Memoriesieradenlijn is ontworpen door onze goudsmeden. De lijn bestaat uit as-juwelen en sieraden die van een gravure of afbeelding kunnen worden voorzien. Ascolliers, asringen, ashangers, asbroches en Asring5asarmbanden, u vindt het allemaal in de Memoriesieradenlijn.

Silent Memories
Sieraden van Silent Memories zijn gedenksieraden die een fysieke herinnering een een overledene bevatten. Dit kan door as of een Asring4haarlok, maar ook door vingerafdrukken. De Silent Memorie sieraden vindt u op onze Memoriesieraden website.

Eigen ontwerp
Naast de bestaande collectie Memoriesieraden en Silent Memories kunt u uw eigen herinneringssieraad  ontwerpen. Met elkaar komen wij tot een ontwerp van een nieuw gedenksieraad of uw bestaande sieraad wordt omgebouwd tot een Memoriesieraad.

Atelier
Emotie en herinneringen worden versmolten in het sieraad en het sieraad krijgt een nog persoonlijkere touch wanneer u in ons atelier mee kijkt bij het vervaardigingsproces van uw Memoriesieraad. U bent van harte welkom in ons atelier.

Collectie en mogelijkheden
Op de Memoriesieraden website vindt u meer informatie over de asssieraden  en kunt u de gehele collectie bekijken. Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.Herinnerings Sieraad Vis - Staand

Deze ring is opgebouwd uit een oude trouwring en armband van een dierbare, met een voorliefde voor vissen, van onze klant. Met deze informatie zijn wij tot het ontwerp gekomen.

“Gun uzelf een persoonlijk assieraad als blijvende herinnering aan uw dierbare.”