Hagerty

Voor het onderhoud van uw sieraden bevelen wij u de Hagerty producten aan.

Wij verkopen het complete en uitgebreide assortiment en geven u graag persoonlijk advies over het gebruik van deze producten.

Zilveren en verzilverde voorwerpen
Silver Polish HagertyVoor zilveren en verzilverde voorwerpen is er een alles-in-één poetsmiddel en poetsdoek voor het verwijderen van aanslag. Het reinigt, polijst en zorgt voor een langdurige bescherming van het zilver.

Zilveren sieraden
Voor zilveren sieraden is er o.a. Hagerty Silver Clean; een eenvoudig dompelbad voor een snelle reiniging van uw sieraden. Gebruik dit in combinatie met de eerder genoemde poetsdoek en voor het beste resultaat.

Juwelen en Parels
Jewel Clean HagertyGebruik Hagerty Pearl Clean voor het verzorgen van uw parels. Een zacht product dat reinigt en tevens de natuurlijke glans van de parels herstelt. Het product beschermt de parels tegen dofheid en zorgt ervoor dat de natuurlijke schoonheid van de parels zichtbaar blijft.

Grootwerk
Hagerty Silver Care is een doeltreffend poetsmiddel dat zorgt voor een mooie schittering van uw zilvern voorwerpen. Ideaal voor bestek omdat het een poetsend schuim vormt, dat goed tussen de tanden van de vorken komt. Het wast, poetst en beschermt tegen aanslag. Breng het aan met een vochtige spons, afspoelen en drogen met een zachte doek.Hagerty Logo